Vill ni prova champagne i Stockholm...och få tips på olika champagnehus.. och andra bubblande viner tillsammans med dina vänner, kunder eller kollegor och bekanta er med champagnens fantastiska värld ?
Vill du prova champagne och andra bubblande viner tillsammans med dina vänner, kunder eller kollegor och bekanta er med champagnens fantastiska värld och upptäck nya vindimensioner! Provning av Champagne och Crémant även Cava, Cap Classic, Great British, Sekt, Prosecco, m.fl bubbel, Skumvin Lär dig champagnens historia, tillverkning, vinifikation, myter & sanningar. Att sensoriskt analysera fyra bubbel och att njuta därav! Välkomna!
Vill ni prova champagne och andra bubblande viner då kan ni komma tillsammans med dina vänner, kunder eller kollegor och bekanta er med champagnens fantastiska värld och upptäck nya vindimensioner! Provning av Champagne, Cava, Prosecco och Crémant med tilltugg. Lär om champagnens historia, tillverkning, vinifikation, myter & sanningar.
Att sensoriskt analysera fyra bubbel och att njuta därav! Välkomna!
Provning av Champagne och Crémant Lär dig champagnens historia, tillverkning, vinifikation, myter & sanningar. Att sensoriskt analysera fyra bubbel och att njuta därav! Boka redan nu för partyt 2022!
Fyra bubbel av olika slag. Tillvägagångssättet och de rätta handgreppen finnas ofta beskrivna i bättre vinlitteratur. Där kan stå hur man först avlägsnar "le muselet" som håller korken på plats. Sedan hur man fattar flaskan med ett stadigt grepp i botten med ena handen och håller korken i den andra med tummen på toppen. Så lutar man hela bouteillen i 45° graders vinkel och vrider på flaskan, inte på korken, samtidigt som man håller emot korken. Med ett lätt pysande kommer så korken ur flaskan - i bästa fall. I de flesta champagnesammanhang är detta det vanliga sättet att öppna en flaska med den bornerande drycken. Men det finns också ett annat, effektfullare, konstfärdigare, roligare och farligare sätt som mycket snabbare gör det eftertraktade innehållet åtkomligt.... och det är att öppna flaskan med ett sabelhugg, att SABRERA en flaska - Sabre à Champagne! Själva sabelföringstekniken vid dekapiteringen av bouteillen kallas för SABRAGE. Välkomna att lära er konsten! Lägg till för sabrering!
Provning av Champagne och Crémant m.m. Lär er champagnens historia, tillverkning, vinifikation, myter & sanningar. Att sensoriskt analysera fyra bubbel och att njuta därav! 550 kr per person
Vill du prova enastående champagne tillsammans med dina vänner, kunder eller kollegor och bekanta er med bubblornas fantastiska värld och upptäck nya vindimensioner. EKO - BIO - NATUR
Provning med standardchampagne,cremant,mm Lär dig champagnens historia, tillverkning, vinifikation, myter & sanningar. Att sensoriskt analysera fyra bubbel och att njuta därav! Lär dig sabrera..läs mer om sabrering på vår henmsida! Osttilltugg ingår! Välkomna!